Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Topper

Hos Deguy finner du et stort utvalg av kule topper til dame til både jobb og helg. Enkle å matche med et par avslappede jeans, klassiske vide svarte bukser eller sesongens omslagsskjørt. Vi har topper i alle varianter – fra sesongens trendtopper til gode kvalitetsplagg.

Visning
Sorter
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en kortermet skjorte med vakre blondedetaljer. Skjorten har en klassisk skjortekrage, cap-ermer og skjult knappestolpe foran. Den er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230653-529
Fra:
NEO NOIR Odesa Embroidery Blouse Black

Odesa Embroidery Blouse er en vakker bluse med hullmønster fra Neo Noir. Blusen har V-utringning, krage med volangkant og korte ballongermer med strikk nederst. Den kommer med en avslappet passform i 100% bomull. Style blusen for en sommerlig look med en denimshorts, eller for en mer elegant stil kan du kombinere den med et par vide linbukser. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230535-99
Fra:
PBO Morino Top 124 Sky blue

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, spicy coral og sky blue. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-123
Fra:
PBO Morino Top 124 Spice coral

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue og spice coral. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-681
Fra:
PBO Morino Top 124 star white

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue, spice coral og white. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 2 T-shirt Turtledove

Ginger 2 T-Shirt er en delikat strikket t-skjorte fra Levete Room. T-skjorten har en løs passform og er designet med et trendy mønster. Style den med det matchende skjørtet Ginger 1 Skirt og et par sandaler for en komplett look. T-skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230615-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gytna 2 Top white combi

Gynta 2 Top er en klassisk T-skjorte fra Levete Room. Toppen har rund hals, korte ermer og en avslappet passform. Den kommer i en myk og elastisk kvalitet med et stripete mønster. Modellen er 176 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230610-722
Fra:
LEVETÉ ROOM Gia 1 Shirt deep teal

Gia 1 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte med et diskret mønster i en deilig viskoseblanding. Skjorten har V-utringning, korte puff-ermer med elastiske mansjetter. Dette er skjorten som kan styles både til fest og hverdag. Gia er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230606-721
Fra:
DANTE 6 Lyza V-neck Top White

Dante 6 sin Lyza Top er en delikat topp med et klassisk design. Toppen har V-utringning og korte puffærmer med rynkedetaljer. Lyza kommer i en lett og flowy passform og er laget i en behagelig modal-kvalitet. Allsidig topp som passer til alle anledninger. Modellen på bildet er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230648-10
Fra:
NEO NOIR Margy Bedazzled Top Cream

Margy Bedazzled Top er en søt topp med glitrende detaljer fra Neo Noir. Toppen er ermeløs og har snøring langs halsen, som kan knytes til en delikat sløyfe. Den er dekorert med rhinestones og volanger. Volangene har en flatterende peplumeffekt som fremhever den feminine silhuetten. Kombiner den med et satengskjørt og pumps for en kveld på byen, eller med dressbukser for en søt og stilig selskapslook.

230546-12
Fra:
NEO NOIR Irina Poplin Blouse Coral

Opplev en sofistikert stil med den elegante Irina Poplin Blouse fra Neo Noir. Blusen har V-utringning med delikate rynkedetaljer og korte, voluminøse puff-ermer. Den har skjult glidelås på venstre side og A-fasong med markert sømlinje under bysten som skaper en feminin silhuett. Perfekt egnet for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

230536-63
Fra:
PBO Katta Top Animal

Katta Top er en lett og avslappet silkebluse fra PBO med et flerfarget mønster. Blusen har V-utringning med klassisk kragedetalj, som tilfører et tidløst preg til designet. Den har cap-ermer med fallende skuldre. Katta kommer i en myk silkeblanding som gir en luksuriøs følelse, mens den løse passformen sikrer komfort hele dagen. Perfekt for både formelle og uformelle anledninger. En allsidig bluse som passer perfekt inn i sommergarderoben. Blusen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230586-141
Fra:

Lin-topper


Ikke bare er lin deilig å ha på seg medn det trekker til seg fuktighet om sommeren mye bedre enn andre stoffer, noe som gjør lin til en sommerfavoritt hos mange. Tricot har et utvidet lin-program som består av lin-topper, singleter og jakker. Et klassisk lin-sett er perfet til en basic-garderome og kan styles med både jeans og stilfulle skjørt. Toppene er klassiske med små detaljer, noe som gjør de enkle å bruke året rundt. Linproduktene må vaskes å håndvask med mild såpe og kan strekkes til i fuktig tilstand.

 

Nøkkelplagg


En enkle ribbestrikket topp kan man enkelt matche til avslappende jeans eller omslagskjørt, som er et must denne sesongen. Eller hva med en deilig silketopp til dame i silkestretch og viskose som man kan bruke både til jobb eller fest. 

 


 

Lenker
Min side